Veelgestelde vragen/retour pagina

Evervue:

Evervue Nederland BV houd zich bezig met de distributie van deze producten in Nederland. Evervue producten zijn kwaliteitsproducten die zich kenmerken door een unieke kwaliteit/prijsverhouding.

Hoe kan ik bestellen?

U kunt online bestellen via de website. U kunt de artikelen selecteren, verzendwijze en betaalwijze selecteren. Nadat u de bestelling verstuurd heeft krijgt u een orderbevestiging met een leveringsdatum van uw bestelling. Of u kunt ons een email sturen naar info@evervue.nl en de artikelen doorgeven die u wenst te bestellen en wij zullen dan uw bestelling bevestigen.

Verzendkosten:

De verzendkosten van onze producten zijn gratis met uitzondering van alle accessoires.

Wat als ik niet tevreden ben met de bestelling?

Het is voor ons erg belangrijk dat u tevreden bent over uw aankoop. Als u niet tevreden bent over aankopen welke via onze website, via email of via de telefoon zijn gedaan, kunt u binnen 14 dagen retourneren en dan zullen wij het aankoopbedrag en verzendkosten aan u terugbetalen. U dient wel de kosten van de retourzending aan ons te betalen. Deze 14 dagen bedenktijd geldt niet voor bedrijven die bij ons bestellen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Wij kiezen er bewust voor de producten Evervue online aan te bieden en communicatie in beginsel via email te laten verlopen. Info@evervue.nl Hierdoor kunnen wij ten alle tijde u een complete en vakkundig antwoord en advies geven, terwijl wij onze kosten beperkt kunnen houden. Wij bieden het complete assortiment van Evervue en dat vraagt veel kennis van alle producten om een vakkundig antwoordt op eventuele vragen te kunnen geven.

Hoe kan ik de bestelling betalen?

U betaalt het verschuldigde bedrag van te voren per bank. Vermeld altijd uw bestelnummer voor een correcte en snelle verwerking van uw betaling!
Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij u een orderbevestiging sturen.

Wat is de levertijd?

Hoewel wij veel artikelen op voorraad hebben, kan het voorkomen dat het door u bestelde product niet voorradig is. Wij zullen u daar dan over informeren. Meestal kunnen we dan binnen 2-3 weken leveren.

Klachtenafhandeling:

Indien u niet tevreden bent, of een klacht heeft over ons product, kunt u contact opnemen met ons via info@evervue.nl u zult dan binnen 3 werkdagen van ons een bevestiging krijgen dat wij uw klacht ontvangen hebben. Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Hoe zit het met de garantie?

Alle Evervue producten die bij ons worden gekocht door particulieren en bestemd zijn voor huishoudelijk gebruik zijn gewaarborgd met een garantie van 24 maanden op fabrieksfouten alleen bij huishoudelijk gebruik. Alle Evervue producten die bij ons worden gekocht door bedrijven zijn gewaarborgd met 12 maanden garantie op fabrieksfouten alleen bij huishoudelijk gebruik. De garantie houdt in dat de producten gerepareerd/vervangen zullen worden binnen de garantie periode. De klant dient zorg te dragen voor de verzending van het defecte product naar het door ons opgegeven adres in Nederland of België en dient deugdelijk verpakt te zijn. U bent verantwoordelijk voor retour verzending van het product naar ons. Transportschade is de verantwoordelijkheid van onze klanten en we raden ten zeerste aan om het product weer in te pakken zoals het geleverd is. Het gerepareerde/vervangen of gelijkwaardige product zal dan op onze kosten naar de klant geretourneerd worden. Indien er gebreken geconstateerd worden welke geen fabrieksfouten zijn dan kunnen er additionele kosten in rekening worden gebracht voor het inspecteren van het product. Op de afstandsbedieningen van de Evervue TV’s wordt geen garantie verstrekt. Onze producten worden sinds jaren in wereldwijd verkocht en worden dagelijks gebruikt door vele tevreden klanten. Als u een defect ondervindt stuur dan eerst een email naarinfo@evervue.nl

Retourbeleid

Evervue producten gekocht door particulieren hebben een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Als u later verzendt, moet u een extra autorisatie bij ons aanvragen voordat u het product verzendt. Producten moeten compleet zijn, in nieuwe en ongebruikte staat en in originele verpakking met alle accessoires, en mogen geen gebruikssporen vertonen. (Als uw retour niet volledig is, kunnen we u mogelijk niet terugbetalen of kunnen wij kosten in rekening brengen voor herbehandeling). U bent verantwoordelijk voor retour verzending van het product naar ons. Transportschade is de verantwoordelijkheid van onze klanten en we raden ten zeerste aan om het product weer in te pakken zoals het geleverd is. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Producten die op maat zijn gemaakt komen niet in aanmerking voor ons restitutiebeleid. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Het retourbeleid geldt niet voor bedrijven die bij ons een bestelling plaatsen.

Ons retour adres is:
Evervue Service Center
Minnedreef 9, 2920 Kalmthout, België.
Retour sturen kan alleen via officieel transport (DHL, DPD, Etc) en kan niet persoonlijk afgeleverd worden bij dit adres.